Den är förbättrad med en rostfri stålram.
Detta gör den otroligt populär både till privata utanför men också till professionella kök.
Via luftintaget i grillen kan du enkelt styra temperaturen.
Konro grillen är en av de bästa för att grilla kött, fisk, fjäderfä och grönsaker och det uppenbara sättet att färdigställa sous vide tillagad mat.
Vi kan rekommendera att använda Binchotan kol då det brinner längre och avger minimalt med rök.
Dock kan all slags kol och briketter användas i grillen.
Rekommenderas till:
Restauranger, professionella och till grillchefen i det privata som önskar det bästa av det bästa i sitt utekök eller liknande.
Specifikationer:
Grillstorlek: 8-12 personer
Temperatur: 107°C til 350°C
Storlek: 700 (L) x 260 (B) x 210 (H)mm I 20kg
Medföljer:
Grillrist
Handtag
OBS: Du får aldrig grilla inomhus om du inte har ett professionellt utsugningssystem i restaurangen/köket.