NYHET!
Denna Santoku kniv från Miyabi 6000MCT-serien har en bladlängd på 18 cm.
Den är lite annorlunda än den traditionella Santoku kniven.
Spetsen på bladet går upp i en båge/spets där spetsen på en traditionell Santoku är bred.
Den smala spetsen gör det möjligt att göra en gungande hackrörelse.
Det är en kniv som klarar de flesta uppgifterna i köket, både till grönsaker, kött eller fisk.
Kniven ger en bra balans vid användning.
Serien 6000MCT har MicroCarbide MC63 pulverstål inbäddat i två lager stål.
Designen är en autentisk japansk bladprofil med Tsuchime-look (hamrad finish).
Specifikationer:
Typ: Santoku Kniv
Bladlängd: 18 cm
Stål: MC63
Skaftmaterial: Pakkaträ
Hårdhet: 63 HRC (Rockwell Skala)
Producerad i Japan
OBS: Lägg aldrig dina Miyabi knivar i diskmaskinen, de riskerar att bli slöa av det.