Dessa komposterbara och livsmedelsgodkända kammar-vakuumpåsar är speciellt designade för att kunna klara temperaturer som krävs vid sous vide tillberedning men kan även användas för att förvara andra livsmedel.
Min. temperatur är -25°C och max. temperatur är 90°C.
Vakuumpåsarna kan tåla en temperatur upp till 85°C i 12 timmar.
Påsarna är släta och endast avsedda för kammar-vakuumförpackare.
Användingsområden:
Frys
Kyl
Sous Vide
Vakuumpåsarna är transparenta och tillverkade av en certifierad kompostbar flexibel film. Vakuumpåsarna ”sustainapouch” är tillverkade i hög kvalitet och i ett material av ris, potatis, majs.
Specifikationer:
Tjocklek: 80 my
Storlek: 25x25 cm.
Temperatur: -25 °C til +90 °C
Antal: 200 st.
Garanterat fria från Bisfenol-A, phthalater och bly
Uppfyller europeiska livsmedelskrav